Nieuws

Bart Somers krijgt memorandum van vzw Mechelen Noord en Zuid

Op 6 november 2018 werden de bedrijventerreinverenigingen vzw Industrie Mechelen Noord en vzw Bedrijven Mechelen-Zuid hartelijk ontvangen door burgemeester Bart Somers om een gezamenlijk memorandum te overhandigen voor de komende legislatuur.

Lees meer

BBQ in Tivoli was een succes!

QUARES HAALT 15.000 EURO OP VOOR KOM OP TEGEN KANKER

MECHELEN – Quares heeft 15.000 euro opgehaald voor Kom Op Tegen Kanker. Dat gebeurde met de medewerking van een heleboel andere bedrijven. Lees meer

Aper’eau Mechelen Campus 3 augustus 2018!

Klik hier voor meer info

UNIT-T OPENT DEUREN IN MECHELEN

In april kondigden Telenet en Solutions 30 aan dat ze samen de uitdagingen van nieuwe digitale technologieën willen aangaan. De nieuwe onderneming Unit-T opende zopas zijn deuren op Campus Mechelen Noord. Unit-T heeft zich ondertussen aangesloten als lid bij VZW Mechelen Noord en geniet nu al van de financiële voordelen van de groepsaankopen energie, afval en schoonmaak via Quares Parkmanagement. Lees meer

AFVALBAROMETER

Afbeeldingsresultaat voor recycle

Hoeveel ton afval en CO2 uitstoot werd er vermeden afgelopen jaar op Mechelen Noord door de samenwerking tussen verschillende bedrijven en parkmanagement? Kijk op de afvalbarometer van 2017 die dit perfect in kaart brengt! Maar liefst 29 ton CO2 werd er vermeden! Klik hier om het certificaat van Mechelen Noord te bekijken.

 

Lees meer

UITNODIGING: Algemene vergadering+ Infosessie Google

Kom op 17 mei vanaf 17u00 naar de Algemene vergadering van VZW Industrie Mechelen Noord en verruim in 1 klap je kennis over hoe je als bedrijf beter gezien en gevonden kan worden in Google & hoe je je Smart-Phone efficiënter in kan zetten voor dagelijkse handelingen en taken. Klik hier voor het introductiefilmpje.

Nadien kan je genieten van een heerlijke Dagverse warme maaltijd (ook aan de veggies wordt gedacht!) en een drankje dat je door de vzw aangeboden wordt.

Door hier te klikken kan je de uitnodiging van de algemene vergadering raadplegen.

Indien je niet kan komen, maar toch vertegenwoordigd wil worden door een ander lid van onze vzw, kan je de volmacht op de 2e pagina van de uitnodiging invullen en doorsturen naar uw parkmanager Kirsten.

Blijf niet zitten met je ondernemersvragen!

Duurzaam groeien, sterk innoveren en doordacht samenwerken. Als gedreven ondernemer ben je er dagelijks mee bezig. Daarom trakteerde VLAIO de Mechelse ondernemer op 14 maart in hun baristabar op een heerlijke kop dampende koffie. Omdat sterk ondernemerschap een sterke koffie verdient.

Lees meer

Janssen Pharmaceutica & InOpSys GOLDEN AWARD Belgian Business Awards for the Environment!

Om de twee jaar organiseert het VBO de Belgian Business Awards for the Environment (BBAE). De awards belonen kleine en grote ondernemingen die bijdragen aan duurzame ontwikkeling en erin slagen om economische activiteiten en zorg voor het milieu op een innoverende, intelligente manier te combineren. Dit jaar ging de hoofdprijs naar de samenwerking tussen Janssen Pharmaceutica en De Neef Chemicals enerzijds en InOpSys anderzijds.

InOpSys is gevestigd te Mechelen Noord en geeft via dit filmpje weer waar ze voor staan.

Lees meer in het artikel van VBO via deze link

Uiterst links op de foto: Steven De Laet van InOpSys

Nieuwe Co-working en eetbar open in Mechelen Noord!

Wagenoord is een eetbarco-werkplek en eventhal in de voormalige Festraets garage te Mechelen, Maurits Sabbestraat 123.

Voor meer info en reservering van je eigen werkplek: www.wagenoord.be

Pagina 1 van 612345...Minst recente »